Lav din egen personlige tv guide

TV Guide

Vi er alle sammen forskellige og derfor er det heller ikke nødvendigvis de samme tv-kanaler der har vores interesse. Derfor er det super smart at du kan lave din helt egen personlige tv guide så du kun ser de tv-kanaler som du er interesseret i at se.

På den danske online tv guide tvtvtv.dk kan du nemt og hurtigt lave din helt egen tv oversigt som viser hvilke tv-programmer der bliver vist i løbet dage og aften. Du skal blot logge ind med din Facebook konto.

Herefter kan du selv vælge hvilke tv-kanaler du vil se på din personlige tv guide. Du kan også selv vælge hvilken rækkefølge du vil se de forskellige tv-kanaler i.

Hver gang du så besøger din tv guide vil tv-kanaler vises i den rækkefølge som du har sat dem til. Det super smarte er at hvis du vælger at tjekke hvad der kommer i TV på din smartphone eller tablet kan du logge ind med dit Facebook login og så har du med det samme din helt egen personlige tv guide der også.

Det samme gælder hvis du benytter en vens computer eller en offentlig computer. Her kan du også logge med dit Facebook login og se din personlige tv guide. Husk dog at logge ud igen når du er færdig på disse computer der ikke tilhøre dig selv.